Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Winterjumping: 9 op 11 foutloos

Voorbije zondag reden we met 4 ruiters 11 parkoers. Voor Bo en Chavannah was het hun eerste parkoer en ze deden dit heel mooi foutloos. Ook voor mij en Elima was het de eerste omloop en deze verliep ook zonder grote problemen.

Daarnaast reed ik ook met Starlight twee foutloze omlopen, Nico en Camelot reden ook twee foutloze parkoersen en met Folie Fleur kreeg hij in de eerste omloop 1 foutje. Davina en Frele reden twee keer simpel en foutloos rond.

’t was leuk.

Elima en ik in onze eerste omloop samen, reeks 80 cm

Elima en ik in onze eerste omloop samen, reeks 80 cm

 februari 9th, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *