Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Trots op mijn leerlingen!

Gisteren, zondag 22/02, was het voor Bo, Davina en Veerle jumpingdag in ’t Azelhof te Lier. Ik ben heel tevreden te zien dat elkeen tevreden van hun paard kwam. Het is als trainer altijd leuk om tevreden gezichten te zien, maar het is nog veel leuker als je ziet dat ze het ook echt goed doen!

Bo is met haar Chavannah goed op weg, ze bleef dan ook tweemaal foutloos. Veerle en Reality (golden boy) reden ook met de juiste stijl rond in de grote en mooie piste van ’t Azelhof.

Maar deze keer is het echt wel Davina en Frele van het Lindebos dat we in de kijker zullen zetten. Dit zullen we wat vaker doen trouwens, mijlpalen van de leerlingen in de kijker zetten, altijd leuk 🙂 Gisteren was het nml. de eerste keer dat Frele en Davina startten in de 110 cm. Dit is echt wel een stap voor een ruiter/amazone. Voor alles een eerste keer. Ze hadden een rugzak bij met juiste ervaringen en ze hebben dan ook direct een heel mooi resultaat neergezet. Reactie van Davina was:” ik ben heel blij dat ik het gedaan heb, mijn paard is top! Meer dan goesting om morgen terug aan de slag te gaan.”

We maakten er een klein filmpje van.  Neem zeker een kijkje en geniet mee van hun succes!

Davina en Frele in de kijker, eerste keer 110 cm

 

11001433_379535568920519_1067994142_o

Bo en Chavannah in de juiste stijl.februari 23rd, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *