Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Samen met Stinro naar eerste CNC van seizoen 2015

Dit week-end is het zover. Eindelijk de eerste wedstrijd seizoen 2015. Ik kom er aan de start met Starlight in de reeks M.

We hebben de eer en genoegen te melden dat verschillende mensen ons steunen om doorheen het sportieve jaar te komen. Stinro, de zaak van Steven De Maere (verwarming en elektriciteit), steekt hierbij van wal.

De wedstrijd die dit week-end doorgaat in Waregem rijden wij met veel plezier met verwijzing naar Stinro. Steven is zelf, samen met zijn vrouw, ook een doorwinterd paardenliefhebber ! Bedankt om ook ons te steunen!

Naast mijn deelname is het ook uitkijken naar een aantal van mijn leerlingen. Veerle De Meyer, Nicolas Thils en Bo De Coster komen aan de start in de reeks B. Respectievelijk met de paarden Reality, Camelot Z en Chavanna DLC Z. Fingers Crossed.

Interesse in de diensten van Stinro. Dit bedrijf uit lierde is bereikbaar op 0468/80.62.63

Interesse in de diensten van Stinro. Dit bedrijf uit lierde is bereikbaar op 0476/80.62.63

 

 

 april 3rd, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *