Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Waregem, mooie start voor Starlight

Eerst en vooral. Starlight liep een propere wedstrijd.  We reden wel op vertrouwen, want mijn doel was om foutloos te blijven in jumping en cross. Ze kan het  vertrouwen nog goed gebruiken en omdat het toch de eerste ronde van dit jaar was. We bleven dan ook foutloos in de toch wel verraderlijke cross! Trots op mijn merrie.  Volgende stop voor haar is de CNC Arville.

Al mijn leerlingen die aan de start kwamen tijdens deze wedstrijd deden het top. Ze reden alledrie een propere dressuur en bleven foutloos in jumping. Zowel veerle als nico reden ook foutloos in de cross. Bo liet haar verrassen door een stuurfout in de wending en daar liep het dan ook mis. Maar de manier waar ze uit de startblokken vertrok beloofd voor de volgende. Met volle goesting gaat ze deze tegemoet en ze straalde na afloop van de wedstrijd.

Een tijdje geleden gingen we van start met “prestatie in de kijker”. Nu is het de beurt om Nicolas Thils en Camelot Z in de kijker te plaatsen. Reden? Niet alleen omdat ze terug een klasseringsplaats behaalden in de cnc Waregem, maar ook omdat ze daar hun laatste wedstrijd reden. Camelot Z heeft de kaap van 20 bereikt en heeft het dubbel en dik verdiend om op een lager niveau aan de start te komen. Dit zal dan ook gebeuren in de eerstvolgende occ 60 cm met zijn vrouw. Zo blijft Camelot Z in beweging en blijft hij toch zijn fitness behouden. Dus geniet zeker van de paar beelden ter ere van Nico en Camelot Z. Het kostte hun best wel wat zweet een tranen om de trein aan het lopen te krijgen, but they did it! Proficiat.

Nicolas Thils en Camelot Z in de kijker, afscheid nationaal niveau

opwarmen voor de cross met logo stinro op zadeldoek

opwarmen voor de cross met logo stinro op zadeldoek

_DSC9131

 

 april 7th, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *