Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Elima’s eerste oefenwedstrijd.

In Gavere liep Elima (5 jaar) ┬ámet mij haar allereerste oefencross. Dit verliep heel goed tot na de dressuur en jumping. Jammergenoeg gleed ze in het derde onderdeel, de cross, uit en viel. Dit nog voor ze haar eerste crosshindernis kon nemen. Een val van het paard betekent een uitsluiting en we konden het parkoer dus niet verder uitrijden. Jammer dat de aanpassing van de reglementen in de occ’s het niet langer meer toelaten om desondanks zo’n voorval je rit toch verder te zetten, want er was niets aan de hand en we waren in een oefenomgeving. We onthouden vooral hoe voorbeeldig ze haar heeft gedragen en kijken uit naar de volgende gelegenheid tijdens de OCC Tielt.

Elima’s uitschuiver tijdens OCC te Gavere

Els en Camelot Z liepen een super ronde. Ze bleven foutloos in jumping en cross. Goed gedaan.

Elima voor haar dressuur

Elima voor haar dressuur

 april 13th, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *