Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

CNC Tielt, 3° plek voor Vasco en goede start voor Elima.

In Tielt reed ik de Bo-reeks met Vasco. Het was lang geleden, maar ben zeker blij dat ik hem nu terug onder het zadel heb. Hij heeft zich dan ook behoorlijk genoeg gedragen waardoor hij ontspannen liep in dressuur. Hij bleef keurig foutloos in jumping en in cross. Al moet ik zeggen dat hij nog geen haar veranderd is bij vroeger. Vasco heeft welgeteld 5 keer gehinnikt tijdens zijn cross-ritje 🙂 Focus blijft een uitdaging voor deze volbloed. Het was leuk te zien dat hij desondanks toch overal in vertrouwen blijkt te zijn en hij eindigde op een mooie derde plaats.  Leuk! Ben blij dat ik de teugels van Fanny haar paard mag overnemen, tof om zo te kunnen samenwerken.

Elima deed het keurig. Deze keer had ik geen last van een valse start. Ze liep (vrij) rechtdoor en zonder veel poespas van sprong naar sprong, jumpen verliep foutloos en in dressuur was ze braaf en voorbeeldig. Een topervaring voor onze 5-jarige merrie die hiermee voor de eerste maal over de finishlijn liep.

Ook Davina en Frele, Bo en Chavannah en Els en Camelot lieten zich van hun beste kant zien en reden een mooie wedstrijd.

Volgend week-end naar de Galgenberg te Tongern. Looking forward to it!

Vasco van de Kempenhoeve in actiemei 4th, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *