Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Ruitershop de Veroonshoeve helpt ons richting CNC te Tongeren

Straks vertrekken we naar de Galgenberg te Tongeren. Daar gaat ondertussen hun 30┬░ editie door van de “military Tongeren.” Deze wedstrijd rij ik met Starlight in de reeks M en met Vasco van de Kempenhoeve in de reeks B-open.

Het is mede door steun en sponsoring van de Veroonshoeve dat wij de mogelijkheid hebben om uitgeslapen aan de start te komen! Bedankt hiervoor en wij rijden dit week-end dan ook heel graag onder het logo van ruitershop de Veroonshoeve.

Naast mijn deelname is het ook uitkijken naar Bo Decoster, Davina Decoster, Veerle De Meyer en Nicolas Thils. Allemaal reeks B.

ruitershop veroonshoevemei 8th, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *