Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Some great time, but also a expensive lesson in horsemanship at CIC* Everswinkel, Germany.

Het was een topwedstrijd met echt een heel mooie cross! We keken er zo naar uit. Starlight was er klaar voor en wij ook, maar toen we daar aankwamen, voelde het al van in het begin niet goed aan. Starlight liep tijdens voorbereiding naar de dressuurproef niet zoals anders. Ik reed dan ook mijn slechtste proef in jaren en strandde op een score van 61,80 strafpunten. En we bleven ook met een wrang gevoel zitten.  De CIC*  was mooi gebouwd, maar we zagen het volledig zitten. Star vertrok zoals altijd met de oren naar voor, maar in de galop liet ze zich niet zo opnemen voor de sprong zoals ze anders doet. Desondanks verliep alles wel vrij behoorlijk tot aan combinatie 17. Ok, er was zeker een moeilijkheidsgraad in deze sprong, maar normaal zou ze deze genomen hebben. Maar er was iets dat haar de sprong niet deed nemen. Ik probeerde het nogmaals, maar voelde dat het niet het moment was om aan te dringen. Teleurstelling was groot. We werken toe naar de volgende en plan is om nodige aanpassingen te doen waar nodig zodat we voluit kunnen gaan zonder zorgen. Proficiat aan alle belgen die het goed deden op dit mooie parkoer!

Starlight voor de dressuurproef, niet echt top foto, maar heb enkel deze :-)

Starlight voor de dressuurproef, niet echt top foto, maar heb enkel deze 🙂mei 31st, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *