Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Mooie OCC te Ingelmunster, genoten van de mooie cross en natuurlijk ook van de paarden.

Deze keer stuurde onze GPS ons richting Ingelmunster. En daar hebben we geen spijt van. Heel toffe wedstrijd. Dressuur en jumping/cross lagen ver genoeg uit elkaar waardoor ik zelfs met mijn 3 paarden genoeg tijd had om ze allemaal de nodige aandacht te geven. De cross was heel mooi verzorgd en de waterbak wat toppie! Een grote verbetering bij vorig jaar.

Elima maakte mij gelukkig in de cross, in dressuur was ze nog teveel onder indruk van de witte  hekjes, jury, etc. maar deondanks toonde ze toch ontspanning. Jumping gaat nog te vlot naar mijn goesting:-) Met Flash en Hakuna Matata had ik een aangename kennismakingsronde.  Ik rij deze paarden nog niet lang (eigenaar Olivier Simoens) en hou er altijd van om de paarden op een kleinere wedstrijd te leren kennen. Wedstrijdstress is iets wat je niet kan simuleren thuis en daarom zijn we dan ook heel blij met de occ’s. Beide paarden gaven mij een goed gevoel en we werken toe naar de volgende.  Ik ben ook heel blij dat ik deze paarden kan en mag rijden. We werken eraan om een goede combinatie met ze te worden.

Davina, Bo, Veerle en Nico reden allemaal hun wedstrijd volgens plan rond!

Volgende stop is CIC Arville met Starlight en daarna trekken we richting CNC Genk! Kijken er naar uit!!!juni 9th, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *