Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Met Groep @finas zorgeloos richting CNC Brugge

Komend week-end staat de einbestemming van onze GPS ingesteld op CNC te Brugge. Deze keer kunnen wij rekenen op de steun van groep @finas. Zij hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring in alles wat met financiën en verzekeringen te maken heeft. www.adfinas.be Leuk te mogen ervaren dat ook dit kantoor oog heeft om ons te steunen. In Brugge rij ik French Kiss van de dreef bij de jonge paarden. Deze keer best wel een speciale editie, want de 5 jarige paarden nemen het tegen elkaar op met als inzet de belgische titel voor 5 jarige- paarden. Starlight start ik in de reeks M. Ook Els Niemegeerts, Davina – en Bo Decoster komen er aan de start in de reeks B.

logo adfinasaugustus 13th, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *