Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Knap staaltje teamwork tijdens de CIC* te Anzegem.

Dat paardrijden, en specifiek eventing, een teamsport is, dat is voor mij al langer duidelijk. Ik ben dan ook heel blij dat we door een goed draaiend team altijd kunnen mikken op verbetering. Want dat is toch het eigenlijke doel van elke sporter … beter worden? 

Om een deftig en steeds beter resultaat te kunnen neerzetten in de dressuur, jumping of cross is het absoluut noodzakelijk om samen te werken met een heel equipe van mensen die met de neus in dezelfde richting kijken. Ik wil dan ook iedereen bedanken die het voor mij mogelijk gemaakt heeft om beter en meer voorbereid aan de start te komen van zowel dressuur, jumping als cross. Ik had in elk onderdeel een heel goed gevoel en wist perfect wat mijn bedoeling was. De paarden toonden overall heel goede reacties en lieten duidelijk merken dat ze zich goed voelden en in goede vorm verkeren. Ik deel graag mijn passie met de mensen rondom mij en ik deel dan ook graag alles.  Het gevoel dat bij mij is blijven hangen van de voorbije wedstrijd is er een van … “waw, als je samenwerkt, dan kan je gewoon meer!”

Een kleine impressie van een knap staaltje teamwork kan je zien op deze heel leuke video 🙂

knap staaltje teamwork @ CIC* te Anzegem

Hakuna Matata (eigenaar: O. Simoens)  maakte er haar debuut op dit niveau en ze liep een top wedstrijd. In dressuur strandden we op een score van 50,9 strafpunten, drie balken in de jumping (gewoon nog wat meer naar elkaar toegroeien) en een SUPER cross tot wanneer … we heel ongelukkig vielen in de waterbak. Het had niets met een sprong te maken en het was dus balen. Uistluiting op drie sprongen van het einde. Shit happens, maar ik was heel trots op  haar prestatie en hoe ze de focus hield in heel de omloop.

Star maakte geen enkel foutje in dressuur, 1 balk in jumping (koos voor controle en liep dan ook belachelijk veel tijdsfouten op maar het moet gewoon gebeuren) en de cross was top.

Conclusie: we voelen ons allemaal als een vis in het water en zijn trots op onze paarden!

finish van star tijdens CIC* Anzegem 2015

finish van star tijdens CIC* Anzegem 2015september 29th, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *