Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Heim-Pollé leeft nog altijd mee!

Komend week-end vertrekken we met stal vddriessche terug naar Anzegem om er onze laatste nationale eventingwedstrijd van dit jaar te rijden. Meubelen Heim-Pollé sluit samen met ons het seizoen af. Als familiebedrijf profileren zij zich door aan elke verkoop een persoonlijke touch te geven en hun klanten in een familiale sfeer te ontvangen. Of u nu advies wenst of wil aankopen, de meubelen door hen worden aangeleverd of u ze afhaalt: u krijgt altijd met een “Heim” te maken. Deze directe kontakten zorgen voor een heel vertrouwelijke sfeer, waarin prijsgewichtige zaken als meubelen met een gerust gemoed kunnen worden aangekocht. Ik heb in het verleden de eer gehad om hun paard “Electra vd Bunte Z” te rijden en dit blijft ons tot op vandaag nog steeds verbinden. Bedankt voor de steun!

heim_pollé_logo

 

 

 

 

 

In Anzegem rij ik als afsluiter de 5 jarige French Kiss van de Dreef van eigenaar O. Siemons. Ik kijk er ongelooflijk naar uit. Veerle Demeyer en Nicolas Thils starten in de L en Bo en Davina Decoster in de B.  En dit alles zal zich volgens onze weermannen afspelen met zeer gunstig weer! Zaaalig.

het regent een beetje

Electra Van de Bunte Zoktober 2nd, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *