Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Verfrissende eventing te Anzegem.

Het was voor ons de laatste nationale competitie van dit jaar!En de omstandigheden waren perfect. Proficiat aan de organisatie om ons zo’n toffe en leerrijke omloop te bezorgen. French Kiss heeft mij het beste van haarzelf gegeven.

De wedstrijd begonnen we met een sterke dressuur en stonden na dit onderdeel op een voorlopige plaats 4. Na een foutloze jumping stegen we naar een voorlopige derde plaats. Maar in de waterbak kwamen French en ik ten val op een heel ongelukkige manier met als resultaat dat we uit de wedstrijd lagen.  Deju 🙁 Gelukkig wel warm weer, dus rap terug droog en French heeft haar geen pijn gedaan 🙂 Je kan dit jaar zeker niet zeggen dat er veel combinaties ten val zijn gekomen in de kasteelvijver van Anzegem, maar je kan wel zeggen dat ik veel ben gevallen in die vijver 🙂 🙂 🙂

French gaf mij een super wedstrijd en ik kijk uit naar komend seizoen!  Geniet van het totale beeld op de video

French Kiss van de Dreef: Reeks J Anzegem 2015

 

Liany VDD en French Kiss vd Dreef zijn aan elkaar gewaagd

Liany VDD en French Kiss vd Dreef zijn aan elkaar gewaagdoktober 5th, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *