Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Door de wind, door de regen, dwars door alles heen…

was het liedje waarmee ons land enkele jaren geleden naar het eurovisie songfestival trok.┬á Het is ook de perfecte zin om samen te vatten in welke omstandigheden wij in onze buitenpiste trainen ­čÖé En toch loop ik (meestsal) fluitend door de regen, want vriezen zou voor mij alleen maar meer overlast betekenen.

Kleine update van het winterseizoen tot nu toe. Reeds meerdere malen gingen met een hele vloot paarden springen. Zowel Elima, Star, Flash, French Kiss, Hakuna Matata als Vasco nam ik mee richting Gaverranch om er te gaan springen. En dat verliep vlotjes. Daarnaast gingen op 15/11 een laatste keer trainen op een ontspannen manier op vaste sprongen te Minderhout.  Zo kregen de paarden en leerlingen de kans om in vertrouwen en zonder druk nog eens te spelen in het terrein.  De balanslessen gaan van start op 20/12, maar dit jaar laten we deze lessenreeks voorafgaan door een informatieavond waar het hoe, waarom en wat aan bod komen. Dit gaat dan door op 19/12. Als je hier interesse in hebt, kan je altijd bij mij terecht voor meer info.

Een fotoken van voor de regen:Liany en Elima … twee handen op 1 buik.

Liany en Elima zijn dikke vrienden

 

 december 1st, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *