Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Wat een intensief week-end.

Vrijdagavond werd het startschot gegeven van een mooie driedaagse. Van start gingen we met een jumping in de gaverranch. De proef ging van start om 20u en ik reed er de mooie grote 4-jarige “Mon Ami”  van eigenares en zadelspecialist Veerle De Meyer. Hij deed dit tussen luide muziek, kunstlicht en blinkende sprongen meer dan voortreffelijk. Ook French Kiss van De Dreef en Hakuna Matata van Olivier S. kregen een oefenparkoer achter de kiezen en ik een foutloze rit en 1 balk.  Om 00,30 ging het licht uit in onze slaapkamer.

Zaterdagmorgend startten we de dag door zelf dressuurles te nemen en in de namiddag werkten we verschillende trainingen af, maar toch lag de focus  vooral op wat er ’s avonds op het programma stond … Tussen 19u30 en  20 u liep het bij ons gezellig vol van mensen die interesse hadden over het gespreksonderwerp dat ik had gekozen, nml. “in balans.” Voor mij was het leuk te mogen vertellen over mijn passie, maar nog veel leuker om de avond te kunnen afsluiten met het gevoel dat dergelijk initiatief wel voor herhaling vatbaar is.

De dag nadie was een ongelooflijk mooie decemberdag. Warm en zonnig. We hadden een heel mooie locatie en degelijke springpiste gehuurd bij onze “buren” Jurgen Van Rijckegem en Isabel De Smet om zonder grenzen te kunnen trainen met ruiter en paard. De eerste van de 4 balanslessen van dit seizoen was een geslaagde dag. De volgende staan gepland op 31/01; 21/02 en 13/03. Indien je er graag had bijgeweest, geef ons dan een seintje.december 21st, 2015 | Gepost door Brecht in Uncategorized

57 ResponsesLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *