Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Starten in stijl.

Onder het motto “Goed begonnen is half gewonnen,” schreven we ons in voor de nieuwjaarsjumping in het Azelfhof te Lier. Het was echt leuk om met Starlight en Hakuna Matata een ronde te lopen in deze mooie piste die nog volledig was ondergedompeld in de sfeer van de feesten!

Beide merrie’s hadden er echt zin in en ik reed een ontspannen omloop waar ik mijn tijd voor nam.  Ze bleven niet foutloos, maar luisterden allebei wel al veel beter dan dat ik gewoon ben van hen en sprongen goed.  Het was de moeite waard.

My brown eyed girls

Starten in stijl in deze mooie piste

 

 januari 5th, 2016 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *