Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Zadelmak maken van cocochannel du Toultia Z in beeld gebracht.

Zadelmak maken, altijd een nieuw avontuur. En in tegendeel tot wat je vaak hoort, hoe ouder ik wordt, hoe liever ik het doe. Deze keer was het de beurt aan het paard van Koen Vandekerckhove. We maakten van de gelegenheid gebruik om de verschillende stadia van het zadelmak maken alsook van onze manier van werken in beeld te brengen. Alles verliep vlot en de eerste pasjes onder de man van Cocochannel du Toultia Z zijn in elk geval in de goede richting gezet. Bedankt aan eigenaar voor het vertrouwen en veel succes en plezier met jullie prachtig paard. 

Op de video krijg je een indruk van hoe we te werk gaan.

Samenvatting van zadelmak maken Cocochannel du toultia Z

 

Cocochannel du Toultia Z

Cocochannel du Toultia Z: 3,5 jaarjanuari 29th, 2016 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *