Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

crosstraining van 13/03 te Meer.

Naar goede gewoonte organiseren we enkele keren per jaar een begeleide crosstraining. Dit voor iedereen die wil. Deze keer hadden we een talrijke opkomst en trokken we naar het domein “De Mosten” te Meer. Een ideale traingingsparkoer met steeds een goede bodem en veel variatie in het terrein. We trainden heel hard op wat we eigenlijk allemaal wel weten, maar steeds dreigen te verliezen in het heetst van de strijd. ┬áDe aandacht lag dus vooral op de uitvoering van de ruiter en van daaruit zagen we een verbetering in de uitvoering van het paard.

Voor mij was het terug een heel leuke ervaring en ik ben blij dat ik dit elk jaar een paar keer kan herhalen. Ik geef graag mijn ervaringen door en geniet ervan te zien dat paard en ruiter elkaar kunnen vinden op een ontspannen manier.

Klinkt simpel, maar het is echt een hele uitdaging.

Indien je interesse hebt om ook deel te nemen aan dergelijke training, aarzel dan niet om contact op te nemen.

video:

een korte impressie van geslaagde trainingsdag

Veerle De Meyer a/h werk met haar jonge knaap Mon Ami

Veerle De Meyer a/h werk met haar jonge knaap Mon Amimaart 14th, 2016 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *