Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Mooie cross in Gavere.

Het moet gezegd, de cross in Gavere is een plezier om te rijden. Voldoende lange stukken om te galopperen, leuke en mooie sprongen en aandacht voor meer technische lijnen. De organisatie maakte er ook dit jaar een mooie wedstrijd van. 

De wedstrijd in het kort. Hakuna stond terug op plaats 4 na dressuur en dat was zowat het beste resultaat van mijn dag ­čÖé ┬áStar heeft zich gedragen en Frou was het noorden kwijt in de dressuurring. Gewoon nog wat last van een kinderziekte. Kan gebeuren. ┬áJumping was het minpunt van de dag. Woelig. Moeilijke omstandigheden en ┬áveel balken. Maar we beten door om toch te rijden , want we waren gekomen voor de cross. Die hadden we nodig. En daar is alles volgens plan gelukt.

Van mijn leerlingen waren het deze keer vooral Bo en Veerle die zich lieten opmerken. Bo en Chavannah reden naar een verdiende 7de plaats in dressuur, sprongen foutloos en reden een heel mooi galopperende cross. Veerle reed haar vijfjarige “Bon Ami” mooi rond en dit zorgde voor veel vertrouwen.

We aten met volle goesting onze frieten op en iedereen was tevreden. Op naar de volgende.april 14th, 2016 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *