Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

kleine update

De volgende wedstrijd zal plaats vinden in juli. Ondertussen blijven we verder trainen en niet alleen met de eventingpaarden. Zo hebben wij met “It’s a crack” (Crack C x Ferro) deelgenomen aan een dressuurwedstrijd waar hij zich voortreffelijk heeft gedragen. Het is een plezier om met zo’n getalenteerd paard te kunnen werken. Good boy kwam een kleine twee maanden geleden bij ons om zadelmak gemaakt te worden en ook hij is ondertussen al gedisciplineerd aan het werk. Een echte intelligente  volbloed is hij wel, maar zo werkwillig. Tussendoor trainen we zowel met paard als ruiter verder en proberen we onze eigen vaardigheden ook te verbeteren. En dit allemaal onder het motto … every step forward brings you closer to the finish line. 🙂 Succes and enjoy.

It's a crack in een schilderachtig portret

It’s a crack in een schilderachtig portretjuni 5th, 2016 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *