Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

We kijken uit naar CNC Nokere.

Het is zover. Dit weekend is het tijd voor de prestigieuze wedstrijd te Nokere. We zijn erop verheugd om er te starten met drie fantastiche paarden. De paarden van Olivier Simoens maken er allebei een debuut in een nieuwe reeks.  French Kiss van de dreef neemt deel aan het belgisch kampioenschap 6-jarige paarden en Hakuna Matata  start voor het eerst in de Z-reeks. Onze Starlight zal strijden in de reeks M. Ook Nicolas Thils wensen we veel succes. Zijn teamgenoot voor het week-end is deze keer de topper van zijn vrouw:”Diablo”

Het beloofd dus spannend te worden, maar we kijken er met zijn allen ongelooflijk naar uit. Deze keer is het KBC die het de moeite vond om ons te steunen richting deze wedstrijd. Hartelijk dank hiervoor!

Op de foto van links naar rechts eigenaarOlivier Simoens met Hakuna, mijn dressuurcoach Claudia te Kloese met French Kiss van de dreef en Ikzelf met onze knappe Starlight.

Op de foto van links naar rechts eigenaarOlivier Simoens met Hakuna, mijn dressuurcoach Claudia te Kloese met French Kiss van de dreef en Ikzelf met onze knappe Starlight.

bedankt voor de steun.

bedankt voor de steun.

 

 

 

 

 augustus 4th, 2016 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *