Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Trotse terugrit naar huis van de OCC te Deurle

De eventingwedstrijd te Deurle is ondertussen al een vaste waarde geworden op onze eventingkalender.  Ik reed Flash en Elima in de OCC, maar ook leerlingen Davina, Bo, Veerle en Els reden er hun paarden. Met Flash en Elima was het leuk dressuren wat goed was voor een respectievelijke 2de en 6de plaats. Bo Decoster en Chavannah reden in dit onderdeel naar een derde plaats en Veerle De Meyer en haar 5-jarige Bon Ami kwamen na dressuur op de eerste plaats.

De jumping is in de mooie accommodatie van Deurle heel professioneel en er is ook veel te zien voor de paarden.  Elima, Chavannah en Reality kregen een fout, al de andere paarden deden het foutloos.

De cross is daar zo mooi! De twee waterbakken geven aan minderervaren paarden ook de kans om daar direct een goede ervaring op te doen. Mijn twee paarden deden het foutloos en dat maakte mij trots. Maar niet enkel mijn paarden zorgden voor dat gevoel. Het was ook het zien van hoe mijn leerlingen te werk gingen in het terrein dat zorgde voor dit gevoel. Stuk voor stuk kwamen ze over de finish met de juiste attitude en ik vond dat ze op het traject met de juiste stijl en focus te werk gingen. Hier en daar zijn er zeker nog wat moeilijkheden, maar deze konden ze blijkbaar dan toch allemaal zelfstandig overwinnen door het toepassen van de middelen die ze leerden. Leuk om te ervaren en dikke duim voor ieder van jullie! Inge en Steven van Stinro maakten terug leuke foto’s.

Deze wedstrijd was het peugot garage Tom Boone die mij hielp aan de start te komen. Zij kwamen eerder de sfeer opsnuiven tijdens een eventingwedstrijd en het was leuk om dit mooi moment te kunnen delen.

Elima is zo leuk te rijden en maakt zelden fouten.

Elima is zo leuk te rijden en maakt zelden fouten.

Els en Diablo zijn verknocht aan de eventing en elke wedstrijd groeit hun potentieel

Els en Diablo zijn verknocht aan de eventing en elke wedstrijd groeit hun potentieel

Veerle en Reality springen  goed het water in.

Veerle en Reality springen goed het water in.

img_8941

Davina reed de eerlijke en temperamentvolle brinkx na een mooie foutloze jumping rond in de leerrijke cross

Veerle en Reality zorgden tot nu toe voor een goede basis training, was er aan te zien

Veerle en Bon Ami zorgden tot nu toe voor een goede basis training, was er aan te zien

Flash liet zich goed rijden in de drie onderdelen.

Flash liet zich goed rijden in de drie onderdelen.

 

Bo en Chavannah toonden meermaals the eye of the tiger en dat maakt het verschil

Bo en Chavannah toonden meermaals the eye of the tiger en dat maakt het verschil

 september 13th, 2016 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *