Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

CNC Gavere, perfecte plaats om eventingseizoen op leerzame manier te starten.

Voorbije week-end vertrokken we vroeg met Elima en Starlight richting Gavere. Starlight startte M en Elima B. Het was meer dan de moeite, want de organisatie had tijd nog moeite gespaard om ons te trakteren op heel mooie dressuurpistes, jumpingparkoer en een heel mooi aangeklede en leerrijke cross. Voor elke reeks viel er wel iets te beleven op een paardvriendelijke en uitnodigende manier. Zo had je in de B reeks meerdere malen de kans om op en af te springen en kon je makkelijk het water in. In de M was het echt een toffe rit met zowel variërende combinaties als mooie oxers of trakheners die dan meer vanuit de galop moesten gesprongen worden. Voor mij puur genieten en mijn paarden genoten er ook van. 

Starlight liep een goede eerste wedstrijd en eindigde op een 11 de plaats. Het startsignaal voor ons seizoen is hiermee begonnen en ik streef ernaar om ze verder te kunnen presenteren in een stijgende vorm.  Elima eindigde finaal op een 8 ste plaats.  Ze liep een heel nette dressuurproef! In de jumping was ze nog te veel met andere dingen bezig, en in de cross wil ze vooral lopen 🙂 Nog wat zoeken achter het juiste ritme, maar deze pittige dame geeft mij altijd een goed gevoel. Love it.

Bedankt aan Fanny, maar ook al aan Iony en Liany om de papa te helpen. Maar ook aan Inge Stevens die echt wel haar beste beentje heeft voorgezet om te helpen bij het klaar maken van de paarden. Ook merci aan de supporters van diens en nog een laatste woordje van dank aan de organisatie, medewerkers en vrijwilligers. Het was een top dag!!!

Hopelijk tot volgend jaar. Bedankt aan alle fotografen van dienst. Onderstaande foto werd genomen door CGHphotographie.

Starlight springt waterbak binnen reeks M te Gavere 2017

Starlight springt geconcentreerd de waterbak binnen in de reeks M te Gavere.april 3rd, 2017 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *