Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Mooie uitdagingen en resultaat op CCI* Renswoude!

Prachtig weer en een heel mooi verzorgde en uitdagende cross. De mooi aangeklede sprongen en de toffe combinatie’s zorgden in zowel */**/als *** voor voldoende moeilijkheden. Starlight en ikzelf kwamen aan de start in de lange * en eindigden op plaats 39 van de 84 starters.  Mijn dressuur en cross prestatie waren ok, maar het was de teleurstellende jumpingronde die een betere klassering in de weg stond.  Starlight sprong haar hart uit haar lijf, maar ik slaagde er niet in om het juiste ritme vast te krijgen en betaalde dit met 4 balken. Mogelijks ging de cross nog wat in de benen.  Over dressuur ben ik tevreden en voel progressie en in de cross verliep alles gewoon zoals het hoorde. Ik verloor wat tijd in de korte wendingen op het middenplein, maar kon dit bijna volledig goed maken in de rest van het parkoer. Ze gaf mij een heel goed gevoel en een heel mooie ronde!

Bedankt aan iedereen die heeft meegeholpen om dit te verwezenlijken en aan de mensen die mij van thuis uit hebben aangemoedigd! 🙂 Maar ook aan Olivier die de dag van de cross langskwam met Eline, Shauny en Iony. Fanny en ik hadden naast een leuke wedstrijd ook een mooie vakantie met zuiderse temperaturen en nachtelijk, maar aangenaam bezoek …

We werken gemotiveerd aan de volgende wedstrijd, maar vandaag genoot Starlight van de weide.

IMG_3339 IMG_3336 IMG_3345 IMG_3357 IMG_3359 IMG_3365 IMG_3367 IMG_3369 IMG_3346IMG_3356juni 5th, 2017 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *