Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Elima fietst probleemloos door haar eerste L op de CNC Diepenbeek

Diepenbeek blijft een leuke cross. Heel blij dat deze cross ook dit jaar op de agenda stond! Bedankt aan de organisatoren. Hun concept om op zaterdag een combinatie te doen van OCC’s aan de mogelijkheid tot het volgen van een trainingsstage kende veel succes. Ik vond het leuk om een deel van de stage op mij te nemen en om mijn ervaringen door te geven. Op zaterdag reed ik ook Sidd in de 90 CM rond en dit paard toonde heel veel kwaliteit en gaf mij onmiddellijk een makkelijke rit. Ook reden Davina, Bo en Veerle een mooie ronde. Nicolas, Els en Ilias reden namen, samen met vele andere, deel aan één van de stages. Top initiatief!

Elima kreeg op zondag haar eerste L voorgeschoteld.  Na dressuur stond ze op een zevende plaats, maar het waren de twee balken in jumping die ons van een podiumplaats weerhielden. Het was mooi geweest, maar ik ben vooral blij dat ze de toch wel uitdagende cross voor de L-paarden goed heeft aangepakt. De verschillende moeilijkheden zoals drops, grachten, trakhener en op en af piano nam ze voorbeeldig aan. Ook haar manier van galopperen viel heel hard in de smaak.  We blijven ze nog even op dit niveau verder bevestigen zodat ze een eerlijke kans krijgt om door te groeien naar meer. Looking forward!

Bedankt aan Ronald Hacken voor het nemen van de mooie foto’s.  Je kan zijn hele set bewonderen op de volgende link Foto’s van Ronald Hacken tijdens wedstrijd te Diepenbeek

 

Sidd

Sidd

Elima

Elima

Elima

Elima

Elima

Elima

 

 juli 12th, 2017 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *