Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

A lot of touchdowns at CCN Genk.

Het beste resultaat van het week-end kwam van Siddartahope Treille. Dit eigenaarspaard doet het meer dan voortreffelijk en toonde mij in deze eerste wedstrijdervaring direct uit welk hout hij gesneden is. Een groot hart, snelle galop en goede sprong zijn slechts drie van zijn goede kenmerken. We eindigden uiteindelijk op een twaalfde plaats in het eindklassement. Heel tevreden met de manier waarop hij deze wedstrijd heeft aangepakt.

Onze volbloedmerrie Elima deed het keurig in de dressuur, maar de indrukken in de cross waren toch nog wat veel. Ik maakte ook een ruiterfout op het water, want nam een foute sprong bij het alternatief op het water. Dit betekende het einde van de rit. Kan alleen maar kwaad zijn op mezelf, maar onthou toch vooral dat het nog wat zoeken is achter de juiste communicatie in dit onderdeel.

Dan waren er zeker nog heel wat touchdowns in kamp Vandendriessche. Zo reed Bo Decoster aanvallend en met een goede stijl foutloos tot de op een na laatste hindernis. Materiaalbreuk verhinderde haar om haar parkoer te finishen. Veerle en Reality, Nico en Disoheen en Els en Diablo finishten de wedstrijd allemaal. Dit met verve! Voor Nico en Diosheen was het tevens de vuurdoop. Knappe prestatie. Veerle De Meyer en haar mooie Bon Ami (5 jaar) reden in de dressuurproef naar een knappe 7de plaats. Jammer kwam Veerle ten val op het water. Gelukkig zonder erg.

Een impressie van onze prestaties kan je hier bekijken.

 

Stal VDD op CCN Genk

Het was een heel leuk week-end. Voor de kinderen een paradijs, voor ons altijd een beetje vakantie. Top!

Een aantal foto’s van Sidd en Elima. Bedankt aan Steven, Inge en Thomas voor de foto’s, leerlingen en eigenaars voor de inzet en vertrouwen. Bedankt aan sponsor’s voor de steun.

IMG_9829

IMG_9638

DSC_8185_bewerkt

IMG_9620

 juli 23rd, 2017 | Gepost door Brecht in Uncategorized

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *