Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Starlight Friends …

Ik heb altijd mijn best gedaan om alles te delen op deze blog. In alle eerlijkheid heb ik verteld over mijn dromen en ambities. Daarin liet ik iedereen delen in mijn kleine successen en tegenslagen. Ik hou er niet van om een verhaal te vertellen dat niet echt is of enkel het goede te vernoemen. Bij mij weet je alles, niet enkel overwinningen, maar ook de diepe dalen. Sommige mensen zeggen dat ik het tegenslag had. Maar dan is er iets in mij dat gaat steigeren. Ik ben van mening dat iedereen zijn kruis moet dragen. Figuurlijk dan 🙂  Ik wil maar zeggen … iedereen heeft ooit wel het gevoel dat alles tegenzit.

Geen uitweg? het kan. Ik had ook dat gevoel. Starlight heeft ons verlaten. Een gemis. Opnieuw net op dat moment dat er misschien een mooie sportieve prestatie tegenover stond. Heel snel vergat ik ons uitgestippeld pad in de sport, maar  het gevoel dat ik mijn vriendin kwijt was bleef bestaan. God, ik zou geld geven om nog één keer met haar te kunnen rijden. Maar dat kan niet.

En toch zijn er mensen die mij het gevoel hebben gegeven dat dit wel kan. Dat het de moeite loont om haar ritten te doen verder leven in andere paarden.

Anja Baele en Veerle De Meyer voelden mijn verdriet en deden meer. Ik kreeg de kans om met hun merrie (mama van Fider, Bon Ami en Rose) te kweken. Carte Blanch. Kies een hengst en maak uw verhaal. Heide is de naam van hun paard (Day Dream x Landfrieden) en ik koos de hengst Kato T Z. Ik vroeg waarom … ze antwoordden mij dat ze vonden dat ik nog een kans verdiende om verder te doen. That’s what friends do … just like that.

Het is nog even wachten, maar Heide is drachtig.

De naam kunnen we wel al verklappen…. Starlight Friends.augustus 27th, 2017 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *