Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Jumpcross te Maarkedal … WAW!!!

Dat de organisatie Eventingteam Amicis/ Eventing Gavere van wanten weet, dat weten we al langer. Maar dit jaar was het toch voor iedereen spannend om het seizoen te starten op een nieuwe locatie. En wat voor één! Zo’n droom terrein voor al wie van eventing houdt. Het parkoer was heel mooi aangelegd en super uitnodigend voor de paarden.  En we hadden het getroffen op de mooiste dag van het jaar tot nu toe! Stralende hemel:) De organisatie was helemaal top, voldoende plaats om op te warmen en een mooi parkoer in een glooiend terrein. Paard en ruiter konden veel leren.

Ikzelf had French kiss van de dreef en D’Amour na een lange winter onder het zadel. Ze liepen allebei een foutloze rustige ronde en voelden goed en in vertrouwen aan.  Het startschot van ons Eventingseizoen is gegeven en we hopen om samen met ons ganse team van eigenaars, sponsors en sympathisanten een mooi jaar te mogen ervaren. Bedankt aan Anja en Kris om mij D’Amour toe te vertrouwen en Olivier voor Frou.

Op naar Waregem.maart 24th, 2018 | Gepost door Brecht in Uncategorized

One ResponseLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *