Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Mijn kerstwensen? “Ik wens jullie veel momenten in jullie puren.”

Paardensport is vaak (misschien soms wel te vaak) een sport van glamour and glitter. Een helm met glitters, hoofdstellen met diamanten, … Het is best wel toepasselijk in deze periode van het jaar. Je ziet soms combinaties de piste betreden die meer bling bling hebben dan de kerstboom in de living.   Voor alle duidelijkheid … ik heb daar helemaal niets op tegen en als ik naar de paarden kijk … zij ook niet. Dat is het net, voor de paarden maakt het geen verschil. Ze maken echt geen onderscheid tussen iemand die blinkt als de helderste ster of iemand die kiest voor een onopvallende look.  De paarden zien immers altijd wie de man of vrouw is in de kleren. Ze zijn niet onder de indruk van het materiële, maar doen alles voor je als ze voelen dat het klopt. En dat is iets waar ik enorm van geniet. De absolute eerlijkheid van de paarden.  Ze zien iedereen zoals ze zijn.  En op die manier leer je jezelf alleen maar beter kennen.

Ik wens jullie dus allemaal een kerst en 2020 waar jullie de kleren dus in de kast mogen laten. Een kerst en jaar waar je gewoon jezelf kan zijn en kan stralen in wat jij wil stralen.  En als je graag uitgedost bent als alle sterren van de melkweg tesamen, laat niets je dan tegenhouden, want het zou een verloren moment zijn als je niet geniet van wie je bent.

Zalige kerst en gelukkig nieuwjaar

Starlight in de sneeuw.

 

 

 december 23rd, 2019 | Gepost door Brecht in Uncategorized

3 ResponsesLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *