Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

D’amour succesvol in de CIC*** te kronenberg.

Waw, wat een rit gaf dit paard aan mij! Het was echt genieten gedurende de hele wedstrijd.  D’amour gedraagde hem zeker zoals we in onze gedachten hadden. Was fijn om te voelen dat hij echt wel aandacht had voor mij en zich liet rijden. Natuurlijk zijn we ons bewust dat de score in dressuur momenteel nog te laag is, maar ons doel op dit gebied was om hem correct voor te stellen en dat is zeker gelukt. In de jumping wist ik dat we al sterk konden rijden en dat gebeurde ook. We kregen 1 ongelukkige balk, maar daar was het geluk gewoon niet aan mijn kant. Hij sprong echt heel goed en ik was tevreden van dit onderdeel.

En dan de cross … Wat was dat een mooie omloop. Vol met mooie vraagstukken waar je toch wel een moedig en sneldenkend paard voor nodig had. Ik trainde hier naartoe met d’Amour, maar veel ervaring op dit niveau op wedstrijd heeft hij nog niet.  Het was dus nog een beetje afwachten hoe hij alles zou vertalen. Ook omdat het door de voorbije corona-maanden niet zo evident was om hem een wedstrijdritme te geven. Maar de voorbereiding bleek top want d’Amour fietste heel makkelijk door het terrein.  We bleven foutloos met enige tijdsfouten. Daar waren we heel blij mee, want het zit zo dat ik tijdens de rit wel voldoende tijd nam om hem op te lijnen bij de moeilijkere technische vraagstukken om daar een goede aanpak zoveel mogelijk te verzekeren.

Wij keerden meer dan tevreden terug naar huis.september 14th, 2020 | Gepost door Brecht in Uncategorized

3 ResponsesLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *