Jumping, Dressuur, Training, Eventing
Header

Hoe wordt ik een crossende cameleon?

Het is al een hele uitdaging om je balans te vinden tijdens het dressuren op een geo-pad bodem. Je kan je dus wel inbeelden dat het op een terrein met niveauverschillen alleen nog maar moeilijker is. En als er daar nog eens sprongen bijkomen, dan is het belang om je automatisch aan te passen aan het moment heel erg belangrijk. 

Vanuit dit standpunt ben ik vertrokken om een 4 delige lessenreeks te organiseren in de komende herfst- en wintermaanden.Dit onder de noemer:”Aarden op je paard.”

Deze gaan niet door op een ideale piste, maar in het terrein. We gebruiken allerhande gymnastieke oefeningen om paard en ruiter op die manier hun balans te laten vinden. Op deze manier vinden ze mogelijkheden en manieren om snel en met juiste coördinatie te bewegen.

Voor wie? voor iedereen die graag zijn onafhankelijkheid tijdens het crossrijden wil verbeteren. Maar ook wel voor dressuurruiter met lef 🙂

 september 14th, 2020 | Gepost door Brecht in Uncategorized

2 ResponsesLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *